top of page

Kielivihko (Finnish Edition)

IMG_8592.jpeg

The Ultimate Language Notebook is a structured language learning notebook that you can use to learn any language.

 

The notebook includes:

  • 71 chapters in total 

  • 160 pages in total 

  • 6 completely empty spreads at the end of the book 

  • 85 empty pages

  • Empty page in every chapter for your own notes

 

After completing the notebook you will:

  • know more than 3000 words

  • know up to 5000 - 6000 words if you write more words and phrases in the empty pages

  

How many words do I need to know for a new language?

  • Everyday conversations 1,000 to 3,000 words

  • Advanced 4,000 to 10,000 words

  • Fluent or native more than 10,000 words

photo-1535191059345-c16453b851b2.jpg

look inside

Kielivihko on minkä tahansa kohdekielen opiskeluun tarkoitettu vihko, jonka sisältö on jaettu 71 aihepiiriin. Jokaista aihepiiriä varten on yksi kokonainen aukeama. Aukeaman vasemmalla sivulla on lista tärkeistä sanoista suomeksi ja sanojen vieressä katkoviivat, jonka kohdalle voit kirjoittaa käännöksen kohdekielelläsi. Aukeaman oikea sivu on täysin tyhjää ruutupaperia, jonne voit aina lisätä itsellesi tärkeätä uutta sanastoa kyseisestä aihepiiristä. Mikäli et löydä sopivaa aihepiiriä valmiina olevien 71 aihepiirin joukosta, niin vihon lopussa on 6 täysin tyhjää aukeama johon voit lisätä haluamasi aihepiirin sanaston. Lisäksi vihon alussa sisällysluettelon ja ensimmäisen kappaleen välissä on tyhjä aukeama, jonne voit kirjoittaa vaikka kohdekielesi aakkoset, mikäli kohdekielessäsi on käytössä eri kirjoitusjärjestelmä.

Kielivihko on sopiva tuote henkilölle, joka haluaa opiskella kohdekieltään kirjoittamalla muistiinpanoja paperille. Kieliviholla on monta etua tyhjään muistiinpanovihkoon verrattuna.

1. 71 aihepiiriä. Kaikki tärkeimmät aihepiirit on jo valmiiksi vihossa joten kielenopiskelijan ei tarvitse miettiä miten lajitella loogisesti vihkonsa sisällön. Tyhjät muistiinpanovihot muuttuvat melko nopeasti sotkuisiksi ja kaoottisiksi sisältäen samalla sivulla sanastoa, joilla ei ole mitään tekemistä toistensa kanssa.

2. Yli 2500 yleisintä sanaa. Aihepiireistä on jo valmiiksi etsitty yleisimmät verbit, adjektiivit, adverbit, substantiivit ja lauseet.

3. 85 tyhjää sivua. Aukeaman tyhjä oikea sivu antaa vapauden lisätä sanastoa, joka on juuri itselleen tärkeätä.

Täytettyäsi kaikkien aukeamien vasemmat sivut tiedät yli 2500 sanaa ja täytettyäsi kaikkien aukeamien oikeat sivut sekä lopussa olevat tyhjät aukeamat sanamääräsi tulee varmasti ylittämään 3000 sanaa ja enimmillään jopa 4000-5000 sanaa, jotka löydät kaikki siististi lajiteltuna sopivien aihepiirien alta. Lopullinen sanamäärä riippuu käsialastasi ja siitä minkälaista sisältöä olet kirjoittanut tyhjille sivuille.

Tee siis kielenopiskelustasi järjestelmällisempää ja hanki itsellesi oma Kielivihkosi. Katso miltä Kielivihon sisällysluettelo ja sisältö näyttää nettikaupan esikatselusta.

Finnish customers can buy from BoD bookstore

bottom of page