top of page

SUOMI-viro SANASTOKIRJA (Finnish Edition)

IMG_8582.jpeg

The Suomi-Viro Sanastokirja is a structured notebook to learn effectively Estonian. 

 

The notebook includes:

  • 68 chapters in total 

  • 160 pages in total 

  • 9 completely empty spreads at the end of the book 

  • Empty page in every chapter for your own notes

 

After completing the notebook you will:

  • know more than 3000 words

  • know up to 5000 - 6000 words if you write more words and phrases in the empty pages

  

How many words do I need to know for a new language?

  • Everyday conversations 1,000 to 3,000 words

  • Advanced 4,000 to 10,000 words

  • Fluent or native more than 10,000 words

photo-1628075888558-25a5da6f3526.jpg

look inside

Suomi-viro sanastokirja on kirja viron kielen sanaston oppimiseen. Yhteensä kirjassa on valmiiksi yli 3500 sanaa ja yli 700 lausetta. Pelkästään 3000 sanaa vastaa 95% useimpien kielten arjessa tarvittavasta sanastosta.

Kirjassa on 160 (A4-kokoista) sivua ja sanasto on jaoteltu 68 eri aiheeseen. Jokaisen 68:n aiheen sanastolista löytyy aukeaman vasemmalta sivulta. Aukeaman oikea sivu on tyhjää ruutupaperia, johon voi lisätä uusia sanoja ja lauseita viron kielen opintojen edetessä. Tällä tavoin voit jokaisesta aiheesta lisätä sanoja ja lauseita, jotka ovat juuri sinun elämässäsi oleellisia.

Eli voit opetella eri aiheista tärkeimmät sanat ja lauseet aina aukeaman vasemmalta sivulta ja käyttää muita oppimateriaaleja, joista lisäät itsellesi tärkeät sanat ja lauseet sitten oikealla puolella sijaitsevalle tyhjälle sivulle.

Kirjassa on 68 eri aihetta joten löydät varmasti sopivan aukeaman, johon uudet sanat ja lauseet sopivat kontekstinsa puolesta. Mikäli mikään olemassa oleva aukeama ei sovi uusille lisäyksillesi niin kirjan lopussa on 9 täysin tyhjää aukeamaa johon voit lisätä uusia aihepiirejä.

Täytettyäsi tyhjätkin sivut omilla muistiinpanoillasi kirja tulee sisältämään enimmillään jopa 5000-7000 sanaa, jotka on kaikki lajiteltu 68:n aihepiirin alle.

Tämän kirjan on tarkoitus olla paikka johon kokoat itsellesi tärkeimmän sanaston viron kielestä, jotka löydät kompaktisti yhdestä kirjasta sen sijaan, että joutuisit selaamaan lukuisia oppikirjoja, muistiinpanovihkoja ja sanakirjoja. Kirja itsessään ei opeta miten lausutaan tai puhutaan viroa eikä viron kielioppia. Kirjaa on tarkoitus käyttää yhdessä muiden oppimateriaalien kanssa ja kerätä näistä muista lähteistä tärkeimmät tiedot viron kielestä tämän kirjan kansien väliin.

Eli tämä kirja ei korvaa tekstikirjoja, sovelluksia ja muita kielenopiskelun materiaaleja vaan se on parempi ja tehokkaampi vaihtoehto tyhjälle muistiinpanoviholle itselle tärkeän sanaston kokoamiseksi.

Finnish customers can buy from BoD bookstore

bottom of page